Categories: Digital IndiaNews

Amazon Quiz Answers Win Special Prize Daily 8 AM to 12 PM

Amazon Quiz Answers win for today, 24 September 2020 and Just Play Amazon Quiz Answers Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance , Submit Correct answers in Amazon App to Win amazon quiz today, Timing of Amazon Quiz contest’s is 8 AM to 12 PM Daily.

Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Contest answers for Today 24 September 2020. Submit answers in Amazon App to Win Amazon Quiz. Get all the Latest Amazon Quiz Answers here. “Amazon Quiz” Hashtag is #QuizTimeMorningsWithAmazon

Table of Contents

Amazon Quiz Answers Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance| 23rd Sep 2020

Date24 September 2020
Quiz Time8 A20M to 12 PM
Amazon Quiz Answers win PrizeWin Rs.50,000 Amazon Pay Balance
Today’s Amazon Quiz Winners Will Declared onTo be Announced
Number of Winners:1
Available onAmazon Mobile App
Information about Today’s Amazon Quiz

Amazon Today Quiz Answers [24 September 2020, 8AM To 12PM]

Question 1:- Which famous tennis player wore 7 masks with the names of 7 victims of racial injustice during her 7 matches at the 2020 US Open?

Answer 1:- Naomi Osaka

Question 2:- Prakash Belawadi plays the father of which genius, in a movie released on Amazon Prime in 2020?

Answer 2:- Shakuntala Devi

Question 3:- September 2020 marks the 9th World __ Month to raise awareness and challenge the stigma that surrounds which disease?

Answer 3:- Alzheimer’s

Question 4:- Where in India would you find this famous monument?

Answer 4:- Kanyakumari

Question 5:- All the tourists shown here are clicking pictures inside which museum?

Answer 5:- Louvre Museum

Amazon Quiz’s updating time of all answers is 8.02 am and you will get all the Amazon Answers in 1 second.

How to Play the Amazon Quiz?

Step 1: This is only For an Amazon App quiz offer, so we suggest you to download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store.

Step 2: Now open the Amazon App & Login your Amazon Account (Create an account if you do not have an existing Amazon account)

Step 3: How to go to the Amazon Quiz? Then Go to the homepage and scroll down in the Amazon app > Offers > click on Amazon Quiz 8 AM to 12 PM. Another way to go to the Amazon Quiz page is by clicking on the Menu. > Programs and Features > FunZone.

Step 4: Now just click the Amazon Quiz Banner & start the quiz by tapping the “Start” Button

Step 5: For “Amazon Quiz Answers Win” You have to answer the five questions correctly in the Daily Amazon Quiz in order to be eligible to win exciting prizes

Step 6: After answering all of today’s Amazon Quiz questions correctly, you will then be eligible for the Amazon Quiz winners’ lucky draw.

Step 7: The Amazon Quiz lucky draw winners are announced on the winners list declaration date

Here’s where to find the Amazon Quiz in the Amazon app for iPhone user:

Check Amazon Quiz option in the Amazon app for Android user:

Amazon Today Quiz Answers [21st September 2020]

Question 1 of 5:

Who recently became the fastest batsman in terms of balls faced to reach 3000 runs in ODIs?

The answer is- Glenn Maxwell

Question 2 of 5:

Which of these is an upcoming Bollywood movie starring Ishaan Khatter and Ananya Panday?

The answer is- Khaali Peeli

Question 3 of 5:

On 16th September, 1987 the Montreal Protocol was signed. 16th September is observed as which of these days?

The answer is- World Ozone Day

Question 4 of 5:

This location was used prominently in the filming of which of these movie series?

The answer is- The Hobbit

Question 5 of 5:

This variety of Sushi is known as Maki Sushi. What does Maki Sushi literally mean?

The answer is- Rolled Sushi

Amazon Today Quiz Answers [20th September 2020, 8AM To 12PM]

Q1: Name India’s Longest Serving Warship, Decommissioned Three Years Back, Which Will Soon Be Dismantled In Gujarat.
Answer 1: INS Viraat

Q2: According To Forbes, Who Recently Became The First Person Ever To Be Worth $200 Billion?

Answer 2: Jeff Bezos

Q3: By Beating Bradley Kahn In The US Open First Round, Who Became The First Indian Male To Win A Grand Slam Singles Match In 7 Years?

Answer 3: Sumit Nagal

Q4: Blackout, The British Motorcycle Manufacturer CCM’s New Edition Of Spitfire Bikes, Pays Tribute To Which Upcoming Marvel Film?

Answer 4: Black Widow

Q5: Robert Finster Plays The Title Role In A 2020 Austrian-German Crime Television Series, Re-Imagining Whose Life?

Answer 5: Sigmund Freud

Amazon Today Quiz Answers [16th September 2020, 8AM To 12PM]

  1. India and which other country were declared joint gold medal winners of the Online Chess Olympiad of 2020?
    Ans: Russia

2.Which automobile manufacturer has launched a Virtual Racing Championship called ‘Polo Championship’ in India?

Ans: Volkswagen Motorsport India

3.Ashwani Bhatia has been appointed by the Government of India as the managing director (MD) of which bank?

Ans: State Bank of India

4.India’s longest river ropeway project connecting the northern and southern banks of the Brahmaputra river was inaugurated in which state?

Ans: Assam

5.Hosted and organized by the Stockholm International Water Institute, what week was celebrated globally during 25-30 August??

Ans:World Water Week

Amazon Quiz Answers Win Mi Laptop | 15 September 2020

Q1: Which Company Has Launched The Initiative, ‘The Anywhere School’ In More Than 250 Countries Around The World?

Answer 1: Google

Q2: The Winner Of The “World’s Fastest Human Calculator” Title In 2020, Neelakanta Bhanu Prakash, Hails From Which Indian State?

Answer 2: Telangana

Q3: The IIT Alumni Council Has Signed An Agreement With Russian Universities To Build The World’s Largest And Fastest What In India?

Answer 3: Hybrid Quantum Computer

Q4: Former Paris-Saint Germain Captain, Thiago Silva Was Recently Signed By Which Premier League Club?

Answer 4: Chelsea

Q5: The World Health Organisation In August 2020 Declared Which Continent To Be Free Of Wild Poliovirus?

Answer 5: Africa

Amazon Quiz Answers Win 14 September 2020

Q1: Which Of These Food Items Help In Boosting Immunity?

Answer 1: All Of These

Q2: For Which Of These Exercises, Can Stairs Be Used Very Efficiently?

Answer 2: Split Squats

Q3: Who Are The Primary Music Composers Behind The Amazon Prime Series Bandish Bandits?

Answer 3: Shankar Ehsaan Loy

Q4: Which State Passed A Resolution To Include Itself In The Sixth Schedule Of The Constitution That Protects The Rights Of Tribal Folk?

Answer 4: Arunachal Pradesh

Q5: Recently, The President Of UAE Formally Ended A Law That Distinctly Boycotted Trade And Financial Agreements With Which Country?

Answer 5: Israel

Amazon Quiz Answers Win 13 September 2020

Q1: Kevin Mayer Stepped Down From His Position As The Chief Executive Officer Of Which Social Networking Service That’s Owned By ByteDance?

Answer 1: Tiktok

Q2: Which Country Recently Discovered A Large Natural Gas Reserve Off The Black Sea Coast?

Answer 2: Turkey

Q3: Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park Recently Named An Elephant Calf After Which Author And Philanthropist?

Answer 3: Sudha Murthy

Q4: Which West Indies Allrounder Recently Became The First Bowler To Take 500 Wickets In T20 Cricket?

Answer 4: Dwayne Bravo

Q5: Father Gaston Roberge, Who Recently Passed Away, Set Up The Chitrabani Film Studies Institute With The Help Of Which Famous Personality?

Answer 5: Satyajit Ray

Amazon Quiz 12 September 2020 Answers – Win Ray Ban SunGlasses

Q1: One Young World’s Journalist Of The Year Award Recipient Neha Dixit Primarily Covers Social Issues Of Which Part Of Asia?

Answer 1: South Asia

Q2: The 2020 International Booker Prize Winning Book ‘The Discomfort Of Evening ’ Is Written In Which Language?

Answer 2: Dutch

Q3: Arjuna Award Recipient Poulami Ghatak Recently Announced Her Retirement From Which Sport?

Answer 3: Table Tennis

Q4: Chadwick Boseman Was An American Actor Most Famous For His Role As Which Marvel Superhero?

Answer 4: Black Panther

Q5: National Sports Day On 29th August Commemorates The Birth Anniversary Of An Indian Captain In Which Sport?

Answer 5: Hockey

Today’s Amazon quiz Answer contest 10 Sept 2020

Question 1. Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?

Answer 1: Tiktok

Question 2. Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?

Answer 2: Turkey

Question 3. Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?

Answer 3: Sudha Murthy

Question 4. Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?

Answer 4: Dwayne Bravo

Question 5. Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?

Answer 5: Satyajit Ray

Today’s Amazon quiz contest Sept 9, 2020

Question 1:- Shri Kuldip Singh Bhullar, Ms N. Usha and Shri Netarpal Hooda are among the winners of which award in Indian sport in 2020?
Answer 1:- Dhyan Chand award

Question 1:- Shri Kuldip Singh Bhullar, Ms N. Usha and Shri Netarpal Hooda are among the winners of which award in Indian sport in 2020?
Answer 2:- World Animal Protection

Question 3:- Which Union Territory celebrated the 59th Anniversary of its De Jure day on 16th August 2020?
Answer 3:- Puducherry

Question 4:- Which tech company recently introduced a product called ‘Assignments’ to help teachers around the world?
Answer 4:- Google

Question 5:- A teaser was recently released featuring Robert Pattinson as which of these superheroes?
Answer 5:- Batman

Today’s Amazon quiz contest Sept 8, 2020

Question 1. 20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?
The answer is- Renewable energy

Question 2. Brahmastra is an upcoming movie starring Ranbir Kapoor and Alia Bhatt. Which of these South Indian superstars also features in the movie?
The answer is- Akkineni Nagarjuna

Question 3. Google has recently partnered with which Indian organisation for a flood forecasting initiative?
The answer is- Central Water Commission

Question 4. Sawant Ajay Anant has been awarded the Arjuna Award for which of these sports?
The answer is- Equestrian

Question 5. In a first, India is set to launch a ferry service with which country via Kulhudhuffushi atoll?
The answer is- Maldives

Today’s Amazon quiz contest Sept 7, 2020

Question 1. Which newly set up agency will conduct a Common Eligibility Test for selection to non-gazetted posts in the central government ?
The answer is- National Recruitment Agency

Question 2. What is the name of the app which has recently been launched by National Highways Authority of India to monitor plantation projects?
The answer is- Harit Path

Question 3. 20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?
The answer is- Renewable energy

Question 4. Rani Rampal, named as a 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee, is the captain of the Indian Women’s Team in which sport?
The answer is- Field Hockey

Question 5. Who attended the 5th world conference of speakers of parliament on behalf of India?
The answer is- Om Birla

September 6, 2020, Amazon quiz Answers

Question 1. Dronacharya awardee Gaurav Khanna, is the head coach of which Indian team, that has performed glorious feats in recent years?
Answer 1: Para-Badminton

Question 2. Ashok Lavasa, who has been named the new vice-president of the Asian Development Bank, formerly served in which of the following posts?
Answer 2: Election Commissioner

Question 3. Which zoo has become the second Indian zoo to house the African cheetah, the fastest land animal?
Answer 3: Mysuru zoo

Question 4. Which organisation has recently announced that it would deploy ‘Ninja UAVs’ for surveillance and security purposes?
Answer 4: Indian Railways

Question 5. Bayern Munich won the Champions League Final by defeating which of these teams?
Answer 5: Paris-Saint Germain

Today’s Amazon quiz contest September 4, 2020

Question 1. Which 20-year-old Indian badminton player will be conferred with the Arjuna award in 2020?

Answer 1: Satwiksairaj Rankireddy

Question 2. Ex-CBI officer Rakesh Asthana has been named as the Director-General of which force?

Answer 2: Border Security Force

Question 3. Which Indian state has instituted the Indira Rasoi Yojana?

Answer 3: Rajasthan

Question 4. Which of these actresses starred in the original 1991 movie ‘Sadak’ and is also starring in the sequel ‘Sadak 2’?

Answer 4: Pooja Bhatt

Question 5. After dismissing which Pakistan batsman did James Anderson reach the landmark of 600 wickets in Test cricket?

Answer 5: Azhar Ali

September 3, 2020, Amazon quiz answers

Question 1. By what name do we better know the peace agreement initiated on August 13, 2020, between UAE and Israel?

Answer 1: Abraham Accord

Question 2. Who is the only Paralympic gold medalist among the people to win the Rajiv Gandhi Khel Ratna award in 2020?

Answer 2: Mariyappan Thangavelu

Question 3. Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which Gharana?

Answer 3: Mewati Gharana

Question 4. Which Indian giant recently acquired a majority stake in the e-pharma site Netmeds?

Answer 4: Reliance

Question 5. India’s first ‘air bubble’ agreement in South Asia will be established with which country?

Answer 5: Maldives

Today’s Amazon quiz contest

September 2, 2020, Amazon quiz answers

Question 1. FutureSkills, an online learning platform is run by which organisation?

Answer 1: NASSCOM

Question 2. Russell Kirsch, a computer scientist who passed away recently, is credited with inventing which of the following?

Answer 2: Pixels

Question 3. Along with France, which country initiated the International Solar Alliance?

Answer 3: India

Question 4. Which organisation has been named as the new Title Sponsor of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer 4: Dream11

Question 5. Bhagat Singh Koshyari is currently serving as the Governor of Maharashtra and which other state?

Answer 5: Goa

Today Amazon Quiz Answers Win [1st September 2020, 8AM To 12PM]

Question 1. Recently satellite analysis, showed oil spill leaking into Blue Bay Marine Park. In which country is it located?
The answer is- Mauritius

Question 2. Which organisation is behind ‘Mukti Caravan’, an initiative to mobilize people against child trafficking?
The answer is- Bachpan Bachao Andolan

Question 3Which institute has helped scientists at ISRO come up with a novel way to make space bricks on the lunar surface using lunar soil?
The answer is- IISC

Question 4.Which Indian currently serves as the Chief Scientist at the World Health Organization since March 2019?
The answer is- Soumya Swaminathan

Question 5The newly unveiled logo of Jharkhand government accommodated which flower of bright red colour?
The answer is- Palash

Today Amazon Quiz Answers Win [31 August 2020, 8AM To 12PM]

Question 1. The Union Ministry of Tourism organised a themed webinar titled ‘Cellular Jail: Letters, Memoirs & Memories’. Where is Cellular Jail?
Answer:- Rs 50000 Pay Balance

Question 2. 13th August is marked every year to celebrate what feature common to Leonardo Da Vinci, Amitabh Bachchan and Lewis Carroll?
Answer:- Left handed

Question 3. Which Indian organisation recently organised an ‘online patriotic film festival’?
Answer:- NFDC

Question 4. After whom did ISRO recently name a crater on Moon, discovered by Chandrayaan-2?
Answer:- Vikram Sarabhai

Question 5. Work on India’s first underwater metro train project is going on in which city?
Answer:- Kolkata

Today Amazon Quiz Answers Win [30 August 2020, 8AM To 12PM]

Question 1. Which Indian cricketer along with MS Dhoni announced his retirement from international cricket in August 2020?
Answer:- Suresh Raina

Question 2. August 10 is dedicated to the conservation of which big cat, listed as an endangered species in the IUCN Red List?
Answer:- Lion

Question 3. In terms of Airplanes, _ is painted orange or bright yellow for easy discovery after a crash as it helps with investigations.
Answer:- Black Box

Question 4. Traditional festive sweet dish ‘Khaje’, spicy Harmal Chilli and Moira Banana from which Indian state were recently awarded GI tags?
Answer:- Goa

Question 5. Which country recently successfully tested the Arrow 2 missile system?
Answer:- Israel

Today Amazon Quiz Answers Win [29th August 2020, 8AM To 12PM]

Question 1. Who won the 70th anniversary Grand Prix held at the Silverstone circuit, the second of back to back races at the venue?

Answer 1: Max Verstappen

Question 2. After the Mysuru Rail Museum, where is the second Rail Museum set up by the South Western Railway (SWR)?

Answer 2: Hubballi

Question 3. From August 2020, India now has which of these ministries?

Answer 3: Ministry of Education

Question 4. The UN’s postal agency has released a commemorative postage stamp this year on the 40th anniversary of what?

Answer 4: Small Pox Eradication

Question 5. Finding the forgotten gems: ‘Revisiting the ________ of Matheran after 125 years’. Fill in the blanks in the name of this research paper.

Answer 5: Butterflies

Today Amazon Quiz Answers Win [28th August 2020, 8AM To 12PM]

Question 1. Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who was the rocket named after?

Answer 1: CV Raman

Question 2. Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language?

Answer 2: Urdu

Question 3. MSME Minister Nitin Gadkari recently unveiled a microwave device that can disintegrate the novel coronavirus. What is it called?

Answer 3: Atulya

Question 4. Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer 4: Kamala Harris

Question 5. Defense Minister Rajnath Singh has recently launched the Naval Innovation and __ Organisation (NIIO). Fill in the blank.

Answer 5: Indigenisation

Amazon Today Quiz Answers Win [27th August 2020, 8AM To 12PM]

Question 1. Midnight Sun’ is a 2020 companion novel to which 2005 book by bestselling author Stephenie Meyer?

Answer:- Twilight

Question 2. Which state government rolled out the centralized e-commerce platform ‘YellowChain’?

Answer:- Nagaland

Question 3. Named as ‘the Air’, _ built by a company called Lucid claims to cover a distance of 832 km in a single charge.

Answer:- Electric Car

Question 4. Which cricket stadium is being renamed after late Patiala royal Maharaja Yadavindra Singh?

Answer:- Mullanpur Stadium

Question 5. In which of these countries do brothers serve as President and Prime Minister?

Answer:- Sri Lanka

Amazon Today Quiz Answers [26th August 2020, 8AM To 12PM]

Answer The Questions and Stand a Chance to Win OnePlus 8 pro

Question 1. Mauritius had declared a ‘state of environmental emergency’ due to what caused by the bulk carrier ship MV Wakashio?

Answer:- Oil Spill

Question 2. Girish Chandra Murmu is the 14th and the latest to hold which of these important positions?

Answer:- Comptroller and Auditor General

Question 3. To provide better connectivity to the people of which UT did the Prime Minister recently launch a Submarine Optical Fibre Cable network?

Answer:- Andaman and Nicobar Islands

Question 4. .In the recently released ‘Raat Akeli Hai’ as well as the movie ‘Raees’, Nawazuddin Siddiqui’s character has what profession?

Answer:- Police

Question 5. The 2nd Test match between England and Pakistan in 2020 was the shortest (in terms of balls bowled) in England in 33 years. Name the venue.

Answer:- Rose Bowl, Southampton

Amazon Quiz 25 August 2020 Answers – Win Fossil Explorist Watch

Question 1:- As per a recent announcement from ICC, which country will remain hosts of the 2021 Twenty20 World Cup?

Answer 1:- India

Question 2:- Which Hawkthorne headquartered company has successfully flight-tested a prototype of its Mars rocket ship that can land upright?

Answer 2:- SpaceX

Question 3:- Pettimudi Hills are located in which Indian state, where heavy rains recently caused a massive landslide?

Answer 3:- Kerala

Question 4:- Which city has been announced as the host of the 108th Indian Science Congress, to be held in January 2021?
Answer 4:- Pune

Question 5:– Which of these days is observed on 9th August each year to raise awareness and protect the rights of the world’s indigenous population?

Answer 5:- World Tribal Day

Amazon quiz answers today for 22nd August 2020: Win Oneplus Y Series TV

Q1: National Gallery of Modern Art recently organised a virtual tour to commemorate the 150th birth anniversary of which Indian artist?

Answer 1: Abanindranath Tagore

Q2: sixth August 2020 was the 75th anniversary of which of the following events?

Answer 2: Atomic Bombing of Hiroshima

Q3: With 8 wickets in the match, who was the leading wicket taker in the first Test between England and Pakistan in 2020?

Answer 3: Yasir Shah

Q4: ‘The Class of 83’ is an upcoming crime drama movie, starring which of these actors?

Answer 4: Bobby Deol

Q5: Who was the Chairman of the Drafting Committee of the Constituent Assembly formed to write the Constitution of India?

Answer 5: BR Ambedkar

Amazon Quiz Answers Win 21st August 2020

Question 1 of 5:

What did William Kirk English and Douglas Engelbart invent ?

The answer is- Computer Mouse

Question 2 of 5:

IIM Sirmaur recently started the academic session 2020 online with a virtual inauguration. Which state is IIM Sirmaur in?

The answer is- Himachal Pradesh

Question 3 of 5:

Lee Teng-hui, who recently passed away, was the first democratically elected president of which country?

The answer is- Taiwan

Question 4 of 5:

Name the Indian file sharing app developed by Ashfaq Mehmood Choudhary, a 17-year-old boy from Kashmir.

The answer is- Dodo Drop

Question 5 of 5:

Ebrahim Alkazi, who recently passed away, was the director of which of these institutions for 15 years?

The answer is- National School of Drama

Amazon Quiz Answers Win Amazon Pay Balance 20th August 2020

Wow !! Upcoming Prize Winning Amazon Quiz Answers

20th August Amazon Quiz Answers:

Q1: August 3 was recently celebrated in India as what day?

Answer 1: World Sanskrit Day

Q2: On August 1, 2020, Which Freedom Fighter’s 100th Death Anniversary Was Observed In India?
Answer 2: Bal Gangadhar Tilak

Q3: Beirut is the capital and largest city of which country?

Answer 3: Lebanon

Q4: Mahatma Gandhi Setu bridge over river Ganga connects the north and south of which Indian state?

Answer 4: Bihar

Q5: In August 2020 Doordarshan added to its regional bouquet, a dedicated satellite channel for which Indian state?

Answer 5: Assam

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Huawei P30 Pro Smartphone 19th August 2020

Question 1. Which of these is a recently released movie directed by Rajesh Krishnan starring Kunal Khemu and Gajraj Rao?

Answer:- Lootcase

Question 2. July 31st is the 25th anniversary of the first __ that took place in India in 1995.

Answer:- Mobile call

Question 3. Which city now has the reputation of being an Olympic host who has had to postpone the games twice?

Answer:- Tokyo

Question 4. Who was the first guest in the much publicised show ‘The Michelle Obama Podcast’?

Answer:- Barack Obama

Question 5. Which famous movement began on 8th August at Gowalia Tank Maidan?

Answer:- Quit India Movement

Amazon Quiz 18th August 2020 Answers – Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Question 1:- Ramniklal Ambani passed away recently. What brand of Reliance is named after his son?

Answer 1:- Vimal

Question 2:- What cargo did a special parcel train from South Central Railway recently carry from Guntur in Andhra Pradesh to Benapole in Bangladesh?

Answer 2:- Red Chillies

Question 3:- Eoin Morgan has recently set the record for hitting most sixes in international cricket as captain. Whose record did he break?

Answer 3:- MS Dhoni

Question 4:- What does WFH stand for?

Answer 4:- Work From Home

Question 5:- Which company under Project Kuiper has got US govt approval for a constellation of over 3000 satellites to improve internet connectivity?

Answer 5:- Amazon

Amazon Quiz Answers Win 7,500 Rs Pay Balance | 17th August 2020

Q1: Uttarakhand is planning to set up India’s first conservation center for what animal in Uttarkashi forests?
Answer 1: Snow Leopard

Q2: Which Famous Varanasi Born Indian Writer’s 140th Birth Anniversary Was Celebrated On July 31, 2020?
Answer 2: Munshi Premchand

Q3: Which former Spain and Real Madrid goalkeeper has recently announced his retirement from football at the age of 39?
Answer 3: Iker Casillas

Q4: BIS-Care, an app to check the hallmark and quality of any product, has been released by which organisation?
Answer 4: Bureau of Indian Standards

Q5:John Hume, former Northern Ireland politician who recently passed away, was a Nobel Prize winner is which category?

Answer 5: Peace

Today’s Amazon Quiz Answers Win Samsung Galaxy A31 Smartphone – 16th August 2020

Q1: Which of these institutions recently became India’s first DGCA-approved drone training school?
Answer 1: Bombay Flying Club

Q2: Which Is The Only Country Where ‘Sumo’ Is Practiced Professionally?
Answer 2: Japan

Q3: Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?
Answer 3: Solar power

Q4: Greenlights is a memoir of which Academy Award-winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?
Answer 4: Matthew McConaughey

Q5: PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?
Answer 5: Mauritius

Today’s Amazon Quiz Answers Win Oneplus Y Series TV – 15th August 2020

The first woman to hold a Cabinet Rank in the Indian government Rajkumari Amrit Kaur, held which Ministry?

The answer is- Minister of Heath

The world celebrated this 25th July as the 100th birth day of Rosalind Franklin, known for her contributions to the discovery of what?

The answer is- Molecular structure of DNA

Which young revolutionary, along with Prafulla Chaki, attempted to assassinate a British judge, Magistrate Douglas Kingsford?

The answer is- Khudiram Bose

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Sony 1000XM3 – 14th August 2020

Which of these veteran all rounders who played for the Knight Riders from 2011-2013, recently retired?

The answer is- Rajat Bhatia

Defense Institute of Advanced Technology (DIAT) has developed what medical bed isolation system to combat COVID-19?

The answer is- Aashray

Which body involving 5 nations held it’s 6th Environment Minister’s meeting on 30th July?

The answer is- BRICS

Anil Murali the legendary actor who passed away at the age of 51 was a veteran in which film industry?

The answer is- Malayalam

The Barakah nuclear power plant, the first nuclear power station in the Arabian Peninsula, is located in which country?

The answer is- UAE

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Fossil Explorist Watch

The movie ‘Raat Akeli Hai’ features which of these actors playing the role of inspector Jatil Yadav?

The answer is- Nawazuddin Siddiqui

Bathynomus raksasa is the name of the 14 legged sea cockroach recently discovered by researchers in which ocean?

The answer is- Indian Ocean

The third unit of the Kakrapar Atomic Power Project (KAPP-3) recently achieved its ‘first criticality’. Which Indian state is it in?

The answer is- Gujarat

Which smartphone recently became the first ever phone in the world to be launched via an Augmented Reality event?

The answer is- One Plus Nord

Lalji Tandon, who recently passed away at 85, was the presiding governor of which state?

The answer is– Madhya Pradesh

Today’s Amazon Quiz Answers Win Rs.50,000 Amazon Pay Balance

Question : 1 Grant Imahara, who passed away recently, was the co-host of which popular science TV show on the Discovery Channel?

The answer is- MythBusters

In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?

The answer is- Best Captain

26th July is observed in India , as _ Vijay Diwas, in commemoration of a famous Indian military triumph.

The answer is- Kargil

In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?

The answer is- Nikola Tesla

38 year old Roshni Nadar is the CEO & Chairperson of which Indian company?

The answer is- HCL

Today’s Amazon Quiz Answers Win Samsung M30s

Question 1 Jack Charlton, who recently passed away, was a member of which 1966 FIFA World Cup winning team?

The answer is- England

Question 2 In which city is the Sri Padmanabhaswamy Temple located?

The answer is- Thiruvananthapuram

Question 3: What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

The answer is- Neowise

Question 4 : 22nd July is observed globally as ____ approximation day. Fill in the blanks.

The answer is- Pi

Question 5: Pakistan recently allowed which country to send goods to India using the Wagah border from July 15?

The answer is- Afghanistan

Today’s Amazon Quiz Answers Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Question 1A very rare ‘Golden Tabby’ tiger has recently been spotted in which National Park?

The answer is- Kaziranga National Park

Question 2: An ‘Astronomical Unit’ is defined as the mean distance between which two objects in space?

The answer is- Earth and Sun

Question 3: The role of Kolkata based IAS officer, Paritosh Bannerji is being played by Jisshu Sengupta in which upcoming film?

The answer is- Shakuntala Devi

Question 4. To celebrate which film’s anniversary did Deepika Padukone change her Instagram and Twitter names to ‘Veronica’, her character in the film?

The answer is- Cocktail

Question 5. The Court of Arbitration for Sport recently overturned which team’s 2 year suspension from European Football tournaments?

The answer is- Manchester City FC

Today’s Amazon Quiz Answers Win Samsung Galaxy Note 10

Question 1. In which Indian state is ‘Rewa Solar Power Plant’, one of the largest single-site solar power plants in India, located?

Answer 1: Madhya Pradesh

Question 2. CBSE has partnered with which tech giant to deliver courses on digital safety and online well-being?

Answer 2: Facebook

Question 4. Which famous rapper recently claimed he is running for President of Unites States in 2020?

Answer 4: Kanye West

Question 5. Which Indian boxer has recently become World No. 1 in the 52kg weight category in the AIBA rankings?

Answer 5: Amit Panghal

Samsung Galaxy Note 10 Mobile Phone Information

Technical Details

OSAndroid
RAM8 GB
Batteries1 Lithium ion batteries required. (included)
Item model numberSM-N970FZKDINS
Wireless communication technologiesBluetooth, WiFi Hotspot
Connectivity technologiesGSM, 4G, 3G, 2G, WCDMA, TDD, FDD, LTE
Special featuresUltrasonic Fingerprint sensor, Dual SIM, Accelerometer, Hall sensor, GPS, Barometer, Gyro sensor, RGB light sensor, Video Player, Geomagnetic sensor, Music Player, Proximity sensor
Display technologyCorning Gorilla Glass,1080 x 2280 pixels, 19:9 ratio (~401 ppi density), HDR10+
Other display featuresWireless
Other camera features12MP
Form factorTouchscreen Phone
Weight168 Grams
ColourAura Black
Battery Power Rating3500 Unknown modifier
Whats in the boxHandset, S-Pen, Non-removable Battery Included, Earphones, Travel Adapter, USB Cable and User Manual
ManufacturerSamsung
Item Weight168 g
Product Dimensions15.1 x 0.8 x 7.2 cm

Today’s Amazon Quiz Answers Win Bose Soundsports Headphones

Which country, recently in news due to elephant deaths, is home to almost a third of African elephants?

The answer is- Botswana

Institute of Liver and Biliary Sciences in Delhi is the host of India’s first ________ , launched very recently.

The answer is- Plasma Bank

For the first time ever which Grand Prix opened the F1 calendar with a closed door event?

The answer is- Austrian Grand Prix

In Gujarat, Dhanvantri Rath services has been launched to provide what kind of services to the people?

The answer is- Healthcare

Today’s Amazon Quiz Answers Win Rs. 50,000 Amazon Pay Balance

Question 1 : The Singer Laren museum in Amsterdam announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?

Answer- Van Gogh

Question 2: Defence Minister Rajnath Singh released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?

Answer- Manohar Parrikar

Question 5: Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?

Answer- Laxmmi Bomb

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Samsung M30s

Question 1 : Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organisation announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?

Answer- SpaceX

Question 2: Time Magazine recreated whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?

Answer- Martin Luther King Jr

Question 3: Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?

Answer- Odisha

Question 5: Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who played the same role in the recent movie Dolittle?

Answer- Robert Downey Jr

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Acoustic Guitar

Question 1 : Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conversational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

Answer – Dr. Rajendra Singh

Question 2 : The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?

Answer – Snail

Question 3: Which five-time Grand Slam champion announced her retirement from tennis at the age of 32?

Answer – Maria Sharapova

Question 4 : Jungle Cry‘ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?

Answer – Rugby

Today’s Amazon quiz contest Win Win a Bose 700 Bluetooth Headphones

July 17 2020 Amazon quiz answers

Question 1. ‘Prisoner 46664’, often used as a reverential title for Nelson Mandela, comes from the number assigned to him at which prison?

Answer 1: Robben Island

Question 2. The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals.

Answer 2: TRUE

Question 3. In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?

Answer 3: Bombay Stock Exchange

Question 4. What is the capital of Norway?

Answer 4: Oslo

Question 5. What phrase coined by Desmond Tutu did Nelson Mandela use to describe South Africa?

Answer 5: Rainbow Nation

Amazon Quiz 16 July 2020 Answers – Win Rs.15000 Pay Balance

Q1. Swami Vivekanada was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards betterment of the society, in servitude of the poor and needy. What is his real name?

Answer 1: Narendra Nath Datta

Q2. What is the name of India’s first manned space flight project?

Answer 2: Gaganyaan

Q3. Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Answer 3: Koneru Humpy

Q4. Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?

Answer 4: Samvidhaan

Q5. _________ Day is celebrated in honour of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Answer 5: National Youth Day

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Apple iPhone XR – 15th July 2020

Q1. India recently announced plans to procure 21 MiG-29 fighter jets from which nation under its latest defense deal?

Answer 1: Russia

Q2. Which Indian organisation has recently started the broadcast of its first ever Sanskrit ‘news magazine’ program – Sanskrit Saptahiki?

Answer 2: All India Radio

Q3. Recently, Jai Ram Thakur announced that his state __________ is the first in the country where all households have LPG gas connections.

Answer 3: Himachal Pradesh

Q4. Dragon Boat Festival is a traditional holiday in which country, that occurs near the summer solstice?

Answer 4: China

Q5. Which Indian actress is slated to join the star cast of Keanu Reeves’ ‘Matrix 4’?

Answer 5: Priyanka Chopra

Today’s Amazon Quiz Answers- Win  Bose soundport headphones


Question 1 of 5:

‘Bhonsle’ which won the Best Director award at the Asian Film Festival Barcelona in 2019, stars which of these actors, as Ganpath Bhonsle?

The answer is- Manoj Bajpayee

Question 2 of 5:

Which of these is one of the Indian vaccine candidates for COVID- 19 that is going into human trials?

The answer is- ZyCov-D

Question 3 of 5:

Mubarak Mandi Palace, currently an administrative building for the local government, was the erstwhile home of the royals from which place?

The answer is- Jammu and Kashmir

Question 4 of 5:

Lin Dan, who recently annouced his retirement, is a two times Olympic gold medal winner in which sport?

The answer is- Badminton

Question 5 of 5:

Purple Pebble Pictures is a film production company established by which Indian actress?

The answer is- Priyanka Chopra

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs 50000 Amazon Pay – 13 July 2020

Question 1 of 5:

Invented by and named after Japanese botanist Akira Miyawaki, the ‘Miyawaki Method’ is a unique technique to do what?

The answer is- Grow forests

Question 2 of 5:

Recently ISRO’s Mangalyaan sent images of the biggest moon of Mars. What is it called?

The answer is- Phobos

Question 3 of 5:

The Hagia Sophia museum is located in which city?

The answer is- Istanbul

Question 4 of 5:

It has been announced that the Dehing Patkai Wildlife Sanctuary will soon get National Park Status. In which state is it located?

The answer is- Assam Question 5 of 5:

Which of these cricketers is captaining the home side in the first Test since the COVID-19 induced hiatus?

The answer is- Ben Stokes

Today’s Amazon Quiz Answers- Win MI A3 – 12 July 2020

Question 1 of 5:

What is the name of the longest ever freight train- 2.8 kms long, recently started by the Indian Railways?

The answer is- Shesh Naag

Question 2 of 5:

Which country just completed the BeiDou constellation, one of four global navigation networks alongside GPS, GLONASS and Galileo?

The answer is- China

Question 3 of 5:

Which Indian oganisation is licensed to build Sukhoi Su-30MKI, and has completed production of more than 270 fighters?

The answer is- HAL

Question 4 of 5:

Which Indian cricketer was named as the country’s ‘Most Valuable Player’ (MVP) of the 21st century by Wisden?

The answer is- Ravindra Jadeja Question 5 of 5:

Which apparel company launched a campaign around Black Lives Matter called, “For Once, Don’t Do It”?

The answer is- Nike

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Fender Acoustic Guitar – 11 July 2020

Question 1:. Himachal Pradesh, Uttarakhand, Sikkim, Arunachal Pradesh and Ladakh – all share a border with which of these countries?

Answer 1: China

Question 2. Which former RBI governor has been conferred with the first Prof. P C Mahalanobis Award in Official Statistics for lifetime achievements?

Answer 2: C Rangarajan

Question 3. Which European capital city recently had a public dinner at a 1600-ft-long table to celebrate the end of their COVID-19 lockdown period?

Answer 3: Prague

Question 4. What is the name of the proposed orbiter to Venus by the ISRO to study the surface and atmosphere of the planet?

Answer 4: Shukrayaan-1

Question 5. Which German striker recently announced his retirement, after scoring in his last game for VFB Stuttgart?

Answer 5: Mario Gomez

Today’s Amazon Quiz Answers- Win GoPro Hero 8 – 10 July 2020

Question 1: Which country is helping Bhutan set up the 600MW Kholongchhu Hydro Electric Project?

The answer is- India

Question 2: The Amazon Prime series ‘Breathe: Into the Shadows’ stars which of these Bollywood actors?

The answer is- Abhishek Bachchan

Question 3: Recently inducted by the Indian Navy, after which mythical character is the indigenously developed anti-torpedo decoy system named?

The answer is- Maareech

Question 4: Which global tech firm was the latest to pick up a stake in Jio Platforms for INR 1,894.50 crore?

The answer is- Intel

Question 5: Which country’s Revolutionary Guards Corps plans to establish a permanent military base in the Indian Ocean by March 2021?

The answer is- Iran

Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs 50000 Amazon Pay – 9 July 2020

Question: 1 Who recently became the third Indian to get inducted into the Elite Panel of ICC Umpires?

The answer is- Nitin Menon

Question: 2 Which carmaker’s share price recently crossed $1,000, making it worth more than Ford, General Motors, Honda and Fiat Chrysler put together?

The answer is- Tesla

Question 3 : Jean Castex has been named the new Prime Minister of which country, following the resignation of Edouard Philippe?

The answer is- France

Question 4 : Who was the first recipient of the Filmfare Best Choreography Award?

The answer is- Saroj Khan

Question 5 : Energia Space Corporation of which country recently announced its plans for taking the first tourist on a spacewalk by 2023?

The answer is- Russia

Today’s Amazon Quiz Answers 8 July – Win Vivo S1

1 Which cricketer was recently declared the best Indian Test batsman in the last 50 years in a poll conducted by Wisden India?

Ans: Rahul Dravid

Question: 2 In the US, on July 2nd, the Civil Rights Act of 1964 prohibiting discrimination on basis of race was signed by which President?

Lyndon B Johnson

Question: 3 Which movie released in July 2019, is based on the mathematician Anand Kumar?

Super 30

Question: 4 Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

James Bond

Question: 5 Name the Indian Union Minister of Health and Family Welfare who launched India’s first mobile I-Lab for COVID-19 testing?

Dr Harsh Vardhan


Amazon Quiz Answers and Win Vivo S1 Mobile Phone Information

Size: 4GB + 128GB

OSAndroid
RAM4 GB
Item Weight177 g
Product Dimensions16 x 0.8 x 7.5 cm
Batteries:1 Lithium ion batteries required. (included)
Item model numbervivo 1907
Wireless communication technologiesBluetooth, WiFi Hotspot
Connectivity technologies2G, GSM, (B2/3/5/8), 3G, WCDMA, (B1/5/8), 4G, TDD, LTE, (B38/40/41), FDD, (B1/3/5/8)
Special featuresDual SIM, GPS, Music Player, Video Player, Accelerometer, Ambient Light sensor, Proximity sensor, E-compass, Virtual Gyroscope,Fingerprint
Display technology6.38 inches, 99.9 cm2,1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~404 ppi density) Always-on display
Other camera features8MP
Form factorTouchscreen Phone
Weight177 Grams
ColourSkyline Blue
Battery Power Rating4500
Whats in the boxHandset, Earphones (XE160), USB Cable, USB Power Adapter, SIM Ejector, Protective Case, Protective Film (applied) and Documentation

Today’s Amazon Quiz Answers 7 July – Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

The birth anniversary of which Indian statistician is celebrated as The National Statistics Day on June 29?

The answer is- PC Mahalanobis

Jim Carrey starred as Dr Robotnik, the primary antagonist in which 2020 movie?

The answer is- Sonic the hedgehog

Question: Which country has extended the freeze on issuance of ‘Green Cards’ for new immigrants, till the end of the current Calendar Year?

The answer is- USA

Recently which country experienced an earthquake of a magnitude over 7, with the temblor hitting the southern state of Oaxaca?

The answer is- Maxico

The Tri-Service contingent of the Indian Armed Forces took part in the World War II Victory Day Parade in which country on June 24?

The answer is- Russia

Today’s amazon quiz answers and Win Samsonite Polycarbonate Suitcase Details:-

Price:₹ 22,190.00
  • Outer Material: Polycarbonate , Color: Ivory Gold and Cognac, Casing: Hard
  • Dimensions: 40 cms x 24 cms x 55 cms (LxWxH)
  • Warranty Type: Manufacturer; Lifetime International Warranty

Amazon Quiz Answers Today 05 July 2020 – Win Samsung Galaxy M30 – Answers

Q1. Which country’s parliament on 27th June 2020, picked veteran opposition leader Micheál Martin as their Prime Minister?

Answer 1: Ireland

Q2. Which of these clubs recently sealed the League title for the 2019-20 season, its first since the Premier League’s inception in 1992?

Answer 2: Liverpool

Q3. LParvez Jamasji, a military veteran who recently passed away, was awarded __ for gallantry during the 1971 Indo-Pakistan war.

Answer 3: Vir Chakra

Q4. According to the USCIS in April 2020, close to 68% of US H1B Visa registrations for FY21 were from which country?

Answer 4: India

Q5. The guitar played by which musician during his 1993 MTV Unplugged performance was recently auctioned off at a record price of $6 Million?

Answer 5: Kurt Cobain

Today’s Amazon quiz Answer win Samsung Galaxy M30 Mobile Phone Information

Technical Details

OSAndroid 8.1
RAM4 GB
Item Weight172 g
Product Dimensions15.9 x 0.9 x 7.5 cm
Batteries:1 Lithium ion batteries required. (included)
Item model numberSM-M305FZBDINS
Wireless communication technologiesBluetooth;WiFi Hotspot
Connectivity technologies4G, 3G, 2G, GSM, WCDMA, LTE, FDD, TDD
Special featuresDual SIM, GPS, Music Player, Video Player, Accelerometer, Fingerprint sensor, Gyro sensor, Geomagnetic sensor, Proximity sensor
Display technology16M color support
Device interface – primaryTouchscreen
Other camera features13 MP (Main), 5 MP (Ultra Wide), 5 MP (Live Focus), 16 MP (Front)
Form factorTouchscreen Phone
Weight172 Grams
ColourGradation Blue
Battery Power Rating5000
Whats in the boxHandset, Travel Adapter, USB Cable, Ejection Pin and User Manual

Check previous Amazon quiz answer:

Today’s Amazon Quiz Answers: 3 July 2020

July 3, 2020, Amazon quiz answers:-

Question 1: Which famous cricketer, born on July 8, led India to two consecutive Champions Trophy/ ICC Knockout finals?

Answer 1: Saurav Ganguly

Question 2: Which Chicago-based brand has announced its entry into the Indian market with an extensive range of car care products?

Answer 2: Turtle Wax

Question 3: Assessment Of Climate Change Over The Indian Region’, is a national report prepared under the aegis of which Ministry?

3: Ministry of Earth Sciences

Question 4. What is the nickname given to the fossil found in 2011 from Antarctica, considered to be the largest soft-shell egg ever discovered?

4: The Thing

Question 5. The Baghjan oil field, which has recently been in the news for a fire, and has been asked to close down production, is in which state?

Answer 5: Assam

Amazon Quiz answers today Prize

If you win Amazon quiz Answer today then you will get Bose 700 Bluetooth Headphones.
Here is the Technical Specification of this product:-

BrandBose
Model794297-0100
Model NameNoise cancellation
Model Year2019
Item Weight249 g
Product Dimensions5.1 x 16.5 x 20.3 cm
Batteries:1 Lithium Polymer batteries required. (included)
Item model number794297-0100
Hardware Interface3.5mm Audio
Additional Features11 Level of Noise cancellation
Included ComponentsHeadphones 700, USB Charging Cable, Audio Cable and Carrying Case
Number Of Items1
Headphones Form FactorOn Ear
Battery Average Life20 Hours
Batteries IncludedYes
Batteries RequiredYes
Battery Cell CompositionLithium Ion
Connector TypeBluetooth
MaterialStainless Steel
Includes Rechargable BatteryYes
Includes AC AdapterNo

2 July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers- Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance

Question 1 of 5:

Which Indian footballer who received the Indian Player of the Year in 1993, 1997 and 1999 has been recommended for Padma Shri this year?

Ans- IM Vijayan

Question 2 of 5:

The movie ‘Dil Bechara‘ based on ‘The Fault in Our Stars’ stars which of these late actors?

Ans: Sushant Singh Rajput

Question 3 of 5:

Which famous sportsperson born on July 5th, has won a silver medal each at the Olympics, Asian Games and Commonwealth Games?

The answer is- PV Sindhu

Question 4 of 5:

What is the name of the new experimental app introduced by Google for users to share and curate interesting stuff?

The answer is- Keen

Question 5 of 5:

Malala Yousafzai, the youngest person ever to win the Nobel Peace Prize, recently completed her degree from which university in UK?

The answer is- University of Oxford

Here is Top 10 winner name Amazon Quiz Answers Win ₹5,000 Amazon Pay Balance On 02 July 2020

S.NoNamePrice
1Vijay Kumar SinghRs 5000 Amazon Pay Balance
2MD Saifur RahmanRs 5000 Amazon Pay Balance
3NityaNandRs 5000 Amazon Pay Balance
4PrachiRs 5000 Amazon Pay Balance
5Sandeep sainiRs 5000 Amazon Pay Balance
6Pradeep TandanRs 5000 Amazon Pay Balance
7Mohit KumarRs 5000 Amazon Pay Balance
8AshishRs 5000 Amazon Pay Balance
9SahanshaRs 5000 Amazon Pay Balance
10Sarvesh AbhisekhiRs 5000 Amazon Pay Balance
Top 10 Amazon Quiz Answers Win

Past Amazon Quiz: Questions & Answers

July 1, 2020, Amazon Win Quiz Answers: Amazon Quiz Answers Win- Apple iPhone XR on 1st July 2020

Question 1. Which famous Music Director born on 27th June was known popularly by the nickname ‘Pancham’?

Answer 1: RD Burman

Question 2. Which day celebrated annually on 30th June was co-founded by astrophysicist and famed musician Dr. Brian May?

Answer 2: World Asteroid Day

Question 3. As per Forbes real time Billionaire list, which Indian recently soared into the top 10, based on a sharp rise in net worth?

Answer 3: Mukesh Ambani

Question 4. The GWM group is China’s largest SUV and pick up manufacturer. What is the full form of GWM?

Answer 4: Great Wall Motors

Question 5. ‘Swarg ka Dwaar’ is the last episode of which Amazon Prime series?

Answer 5: Paatal Lok

Read more: Check Here About digital India News

Amazon Quiz Winners List

You Can Check Amazon Quiz Winners from Below List. Select quiz you participated and check your name in Winners List. Amazon Quiz Winners are Also Intimated by Amazon Via Mail.

Last 3 days Amazon Quiz Winners:

  • 1st July 2020 Amazon Quiz Winner: Apple iPhone XR Winner
    • Paras
  • 30th June 2020 Amazon Quiz Winner: Sony 1000XM3 Headphones Winner
    • Amala
  • 29th June 2020 Amazon Quiz Winner: Rs.50,000 Amazon Pay Balance Winner
    • Mrigank
  • 28th June 2020 Amazon Quiz Winner: Samsung M30s Winner
    • Milan Chetri
  • 27th June 2020 Amazon Quiz Winner: Oneplus TV Winner
    • shameema rooshi

Try Your Luck within 2 Minute and Win Amazon quiz Contest in August 2020

Neha

Neha, being a tech freak, manages to write about sarkari yojana and Govt schemes and Latest result news 2020. She is one of the most experienced guy in the team as she boasts 5+ years of experience in content writing for the web.

View Comments

Recent Posts

All State Berojgari Bhatta Yojana Online Registration 2020

Pradhanmantri Berojgari Bhatta Yojana Form online form 2020 द्वारा सरकार बेरोजगारों के लिए मासिक Berojgari Bhatta Rs. 3500 शुरु की…

19 mins ago

Apna Khata Rajasthan Online 2020 apnakhata.raj.nic.in

In Short : Apna Khata Rajasthan, Land Record, अपना खाता राजस्थान Apna Khata Rajasthan 2020: Ap logo ko jaankr khushi…

19 mins ago

Cane UP Status at www.caneup.in Website Online 2020

In short: UP Farmer can Check Cane UP Parchi Calendar 2019-20 Status from the E-Ganna App, caneup.in   cane up in |…

20 mins ago

Kalia Yojana Reject List Odisha 2020

New Update about Kalia Yojana Reject List Odisha 2020 How to check your name in Kalia Yojana List? Read Full…

20 mins ago

Rajasthan Jan Soochna Portal List @ jansoochna.rajasthan.gov.in

Rajasthan Jan Soochna Portal 2020 @ jansoochna.rajasthan.gov.in, All detailed information of 52+ schemes & services now online. Rajasthan Jan Soochna Portal 2020 Rajasthan govt…

20 mins ago